ΠΑΟΚ: Η κούρσα για τον MVP Απριλίου

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή (MVP) του ΠΑΟΚ για τον μήνα Απρίλιο ξεκίνησε ….

Η καθιερωμένη διαδικασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνοντας στον κόσμο της τη δυνατότητα να επιλέξει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας που είχε την πλέον καταλυτική συμβολή στο μήνα που πέρασε είναι πλέον σ’ εξέλιξη. Όπως αναφέρουν σχετικά

οι άνθρωποι της ομάδας: “Πασχαλάκης, Λύρατζης ή Ντόουγκλας; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App κι αναδείξτε τον BOX MVP Απριλίου.

Ήταν ένας μήνας με έξι δύσκολες αναμετρήσεις. Από τις μάχες με τη Μαρσείγ σε Βελοντρόμ και Τούμπα, στις δύο ήττες από Άρη και Παναθηναϊκό εκτός έδρας για τα Play Offs της Super League Interwetten 2021-22 και στο φινάλε η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με γκολ στην παράταση μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης«. Πολλοί ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν. Εμείς κάναμε μία διαλογή με τους τρεις κορυφαίους κι εσείς θα αναδείξετε τον τελικό νικητή.

Πρώτος υποψήφιος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο Goldkeeper, νικητής στους δύο τελευταίους διαγωνισμούς του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι μόνιμος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Πασχαλάκης έκανε μεγάλες εμφανίσεις και τον Απρίλιο, κρατώντας όρθια την ομάδα σε πολλά σημεία, ενώ είχε και κάποια highlights με αποκορύφωμα την διπλή απόκρουση στο Βελοντρόμ και το στοπ στην εξ επαφής προσπάθεια του Μασούρα στον Πειραιά.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Λευτέρης Λύρατζης . Ο διεθνής οπισθοφύλακας του Δικεφάλου μέτρησε τέσσερις συμμετοχές σε Κύπελλο και Conference League κι έδειξε πως έχει αλλάξει επίπεδο, όντας εξαιρετικός. Ο Λύρατζης δεν περιορίστηκε μόνο στις ανασταλτικές του υποχρεώσεις, αλλά βοήθησε σημαντικά και στο επιθετικό κομμάτι.

Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο Brazileiro έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στις μάχες με Μαρσέιγ και Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος ανάλογα με τις περιστάσεις είτε ως επιτελικός μέσος είτε ως κεντρικό χαφ και πήρε άριστα, βοηθώντας την ομάδα σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού“.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ψηφίσει εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα