ΠΑΟΚ: Η ιδιαίτερη επίσκεψη του Εκόνγκ (pic)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αξιοποίησε ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόμγκτο διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καθώς συνδύαση την ξεκούραση και την αποφόρτιση με επίσκεψη στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός του “Δικεφάλου” συναντήθηκε και μίλησε με τους ανθρώπους του μεγαλύτερου μη κυβερνητικού οργανισμού εν Ελλάδι με στόχο – μεταξύ άλλων – να βρεθεί ένας τρόπος για τη δική του, προσωπική συμβολή στη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της

Θεσσαλίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση: «Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, William Troost Ekong, επισκέφθηκε με δική του πρωτοβουλία τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να συμβάλλει στη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας αλλά και να στηρίξει συνολικά το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στη συνέχεια ο William Troost Ekong ενημερώθηκε διεξοδικά για τις δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θεσσαλονίκης, ενώ στην περιήγησή του, στους χώρους συλλογής και διαλογής των ειδών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».

Μια συνάντηση τα συναισθήματα της οποίας του προκάλεσε αποτύπωσε ο 30χρονος διεθνής Νιγηριανός σε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο αναφέρει: «Ήταν απίστευτο το ότι σας συνάντησα. Βλέποντας την εξαιρετική δουλειά που κάνετε, ανυπομονώ να σας βοηθήσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα