ΠΑΟΚ: Η επόμενη μέρα μετά την παραίτηση Μίχελ

Μετά από τρία χρόνια ο Λούμπος Μίχελ αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ όπως αναφέρθηκε ήδη στο ρεπορτάζ του novasports.gr. Πώς σκιαγραφείται η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ; Η επόμενη μέρα μετά τον Μίχελ;
Αρχικά, θα πρέπει να τονισθεί ότι καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις έπαιξε μια πρόσφατη συνάντηση (την Κυριακή, 11/11) του Σλοβάκου με τον Ιβάν Σαββίδη. Η συνάντηση ήταν καλή υπό την έννοια ότι συζητήθηκαν αρκετά πράγματα. Ο Μίχελ
εδώ και τρία χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ, προφανώς λόγω απαιτήσεων της θέσης, προφανώς λόγω της έντονης καθημερινότητας βίωσε και τη μεγάλη ευθύνη και την πίεση. Το συμβόλαιο του Μίχελ ολοκληρωνόταν, ούτως ή άλλως, τον επόμενο Δεκέμβριο. Πλέον, οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και έτσι προτιμήθηκε να μείνει στον ρόλο του συμβούλου που δεν έχει την έντονη καθημερινότητα.
Η παρουσία και του Πορτογάλου, Μάριο Μπράνκο στην ομάδα (από τον προηγούμενο Αύγουστο) ήταν επίσης μια -δεδομένη- παράμετρος. Ο Μίχελ, όταν θα ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες (αύριο, Τετάρτη 14/11) θα κάνει και ο ίδιος μια δήλωση.
Σε ό,τι αφορά στον Μάριο Μπράνκο (φωτό), τον νέο Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας, παρουσιάστηκε επισήμως στην ομάδα, στην Κρήτη, εκεί όπου βρίσκεται η αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου (14/11, 15:00) του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη.
Keywords
Τυχαία Θέματα