ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια: “Δεν πας πουθενά!” (pic)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε με τον πιο απλό τρόπο το λαϊκό αίσθημα. Την επιθυμία των φίλων της ομάδας αναφορικά με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. “Δεν πας πουθενά!”, έγραψαν οι “ασπρόμαυροι” στο λογαριασμό τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τον εμβληματικό αρχηγό του “Δικέφαλου”, ο οποίος σήμερα (7/6) ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο για άλλη μία σεζόν. Έως τον Ιούνιο του 2023, τότε που θα διαβαίνει το 38ο έτος της ηλικίας του!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

είναι πολύ χαρακτηριστική: ο Βιεϊρίνια στο φωτογραφικό στιγμιότυπο βάζει φρένο στις όποιες συζητήσεις γύρω από αυτόν, σταματάει τα όποια “μένει-φεύγει” και δηλώνει παρών στη νέα προσπάθεια, την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτή είναι μια ανάγνωση. Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει τη φωτογραφία με τον τρόπο που θέλει. Γεγονός είναι ένα: η αγαπημένη του ομάδα του είπε επιτακτικά “δεν πας πουθενά!” κι αυτός υπάκουσε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Θέμα στην Πορτογαλία

Βεβαίως, η ανανέωση του συμβολαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ για μία ακόμη σεζόν, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στην πατρίδα του. Μην ξεχνάμε ότι ο αρχηγός του “Δικέφαλου” είναι πρωταθλητής Ευρώπης με την πορτογαλική Εθνική ομάδα το 2016. Πώς ήταν δυνατόν, λοιπόν, μια τέτοια είδηση να την προσπεράσουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ;

Υπάρχουν αναφορές σε διάφορες πορτογαλικές ιστοσελίδες από το μεσημέρι σήμερα. Η record.pt, για παράδειγμα, αναφέρει στο σχετικό άρθρο με τίτλο “Ο Βιερίνια ανανεώνει με τον ΠΑΟΚ για άλλη μια σεζόν” ότι “ο 36χρονος Πορτογάλος διεθνής θα ολοκληρώσει μία ακόμη σεζόν στον ΠΑΟΚ, την ομάδα στην οποία έγινε αρχηγός, στο δεύτερο πέρασμά του από εκεί”. Και καταλήγει: “Στην υπηρεσία του ΠΑΟΚ έχει ήδη κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας”.

Η sapo.pt από τη δική της πλευρά γράφει στο ρεπορτάζ που έχει τίτλο “Ο Βιεϊρίνια ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ”, ότι “ο 36χρονος παίκτης αποτελεί σημείο αναφοράς για τον σύλλογο και θα ξεκινήσει μία ακόμη σεζόν, την 10η συνολικά, στον ΠΑΟΚ. Την πρώτη φορά αγωνίστηκε μεταξύ 2008 και 2012 και επέστρεψε το 2017. Ενδιάμεσα έπαιξε στη Βόλφσμπουργκ”. Και συνεχίζει: “Έγινε πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία το 2016 και μετά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Τη σεζόν που τώρα τελείωσε, ο Βιεϊρίνια έπαιξε 37 παιχνίδια, με δύο γκολ και δύο ασίστ. Στον ΠΑΟΚ έχει ήδη κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα