ΠΑΟΚ: Για το 3Χ3 στην Τρίπολη

ΠΑΟΚ: Για το 3Χ3 στην ΤρίποληedadaΣάβ, 02/27/2021 - 10:51

Το μικρό σερί που έχτισε ο ΠΑΟΚ με τις νίκες που πέτυχε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League 1 με αντιπάλους τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λαμία θέλει να διευρύνει σήμερα (27/2) στην Τρίπολη,

με νέο νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα αυτή τη φορά, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Τέτοιο σερί, έστω και με δύο διαδοχικές νίκες, ο ΠΑΟΚ είχε να κάνει στο τρέχον πρωτάθλημα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, στις 6 εκείνου του μήνα είχε κάνει απέναντι στο σημερινό αντίπαλό του, τον Αστέρα Τρίπολης, στην Τούμπα τότε, την πέμπτη και τελευταία νίκη στη σειρά. Είχαν προηγηθεί οι αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό (εκτός), τον Απόλλωνα (εκτός), τον ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και τη Λαμία (εκτός), στις οποίες ο ΠΑΟΚ σημείωσε διαδοχικές νίκες.

Έκτοτε ο "Δικέφαλος" ποτέ δεν έκανε έστω δύο νίκες στη σειρά. Το κατάφερε ξανά τώρα, στους αγώνες για την 22η και την 23η αγωνιστική, ανεβαίνοντας και πάλι στη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Έτσι, με "διπλό" σήμερα στην Τρίπολη οι νίκες θα γίνουν τρεις στη σειρά και σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει τη θέση που τώρα κατέχει στον πίνακα, χωρίς συγκάτοικο, πηγαίνοντας στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική ευρισκόμενος σε πιο πλεονεκτικό σημείο από τον "αιώνιο" αντίπαλό του, που επίσης παλεύει να τερματίσει δεύτερος.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΟΚ θέλει να διευρύνει το μίνι σερί του στο σημερινό (27/2) αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα και να κρατήσει σίγουρα τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία της Super League 1 Article publish on Σάβ, 02/27/2021 - 10:51 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα