ΠΑΟΚ: Ετεροχρονισμένα σενάρια για Μπράγκα (pic)

ΠΑΟΚ: Ετεροχρονισμένα σενάρια για Μπράγκα (pic)kmpotsΠαρ, 11/13/2020 - 14:50 Τί κι αν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τη μέρα που ο Αμπέλ Φερέιρα παρέδωσε τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ στον Πάμπλο Γκαρσία; Στη Βραζιλία το όλο θέμα απασχολεί ακόμη και σήμερα. 

Με τον 41χρονο Πορτογάλο τεχνικό να έχει αναλάβει - πλέον - τις

τύχες της Παλμέιρας, με την οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα έχοντας τρεις στις τρεις νίκες, τον διάδοχό του στον πάγκο του "Δικεφάλου" να τα πηγαίνει εξίσου περίφημα με ολόιδιο απολογισμό, στη Βραζιλία τοπικά ΜΜΕ προχώρησαν σε ... αποκαλύψεις. 

Σύμφωνα λοιπόν με τους ισχυρισμούς τους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βολιδοσκόπησαν την περίπτωση του Αμπέλ Μπράγκα προτού έρθουν σε οριστική συμφωνία με τον Πάμπλο Γκαρσία. Πρόκειται για 68χρονο Βραζιλιάνο τεχνικό,  οποίος μέχρι πρότινος δεν εργαζόταν αλλά πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε την πρόταση της Ιντερνασιονάλ. 

Το εν λόγω συμβάν έδωσε την ευκαιρία στο "UOL" ν' αποκαλύψει πως προσφάτως είχε δεχτεί κρούση από τον "Δικέφαλο" αλλά κι από την Αλ Ουάσλ, ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Δύο εβδομάδες μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου" βραζιλιανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για παρελθοντικό ενδιαφέρον και διαπραγματεύσεις με τον Αμπέλ Μπράγκα Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 14:50 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα