ΠΑΟΚ: Επιστροφή, ξεκούραση, διαχείριση από Λουτσέσκου

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά από τριήμερη παραμονή στη Σκωτία, είναι και πάλι στη βάση της από το απόγευμα της Παρασκευής (27/10). Επέστρεψε θριαμβεύτρια, μετά την ολική ανατροπή στο σκορ και τη νίκη (2-3) κόντρα στην Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, και ήδη οι παίκτες ξεκουράζονται.

Για τους “ασπρόμαυρους” δεν υπήρχε προπόνηση σήμερα. Υπάρχει

αύριο (28/10) το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία και την Κυριακή το πρωί. Αμέσως μετά, η νέα αποστολή που θα ανακοινώσει ο Ρασβάν Λουτσέσκου θα πετάξει για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ εν όψει του ντέρμπι της Δευτέρας (30/10) με την ΑΕΚ, στην “Αγιά Σοφιά”.

Σχετικά με αυτόν τον αγώνα, ο προπονητής του “Δικέφαλου” ήδη καταστρώνει τα πλάνα του, σκεπτόμενος τις απαραίτητες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι στη Σκωτία. Αλλαγές που θα γίνουν στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού, ώστε να μην υπάρχει καταπόνηση σε ορισμένους λόγω του περισσότερου χρόνου συμμετοχής, σε συνδυασμό με τις μετακινήσεις.

Το σίγουρο είναι ότι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Λουτσέσκου έχει στη διάθεσή του και τους Ραχμάν Μπάμπα και Τόμας Κεντζιόρα, οι οποίοι δεν δηλώθηκαν να εκτίσουν τη μία αγωνιστική της ποινής τους (έκαστος) σε αυτή την αναμέτρηση, λόγω συμπλήρωσης τριών κίτρινων καρτών. Ο πρώτος θα εκτίσει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό την 11η αγωνιστική και ο δεύτερος στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό τη 12η αγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα