ΠΑΟΚ: Επιστροφή Μπάμπα, αναμένονται πέντε

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Μπάμπα, αναμένονται πέντεedadaΤετ, 03/31/2021 - 16:48

Με την προσθήκη ενός ακόμη εκ των απόντων τις προηγούμενες ημέρες διεθνών έγινε η σημερινή (31/3) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γκάνας, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και έκανε ατομικό πρόγραμμα

επανένταξης στην ομάδα. 

Πλέον, ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένει αύριο την επιστροφή και των τελευταίων πέντε εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχαν με τις Εθνικές τους ομάδες απόντων παικτών του "Δικέφαλου", για να ενσωματωθούν κι αυτοί στην ομάδα και να ετοιμαστούν με τους υπόλοιπους για την ερχόμενη (4/4) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει τους Χρήστο Τζόλη, Αντρίγια Ζίφκοβιτς, Μίκαελ Κρμέντσικ, Σβέριρ Ίνγκασον και Κάρολ Σφιντέρσκι. 

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία οι ρυθμοί ήταν ανεβασμένοι. Το πρόγραμμα ξεκίνησε, όπως συνηθίζεται με γυμναστική. Αρχικά, περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, στη συνέχεια συναρμογή και μετά rondo υψηλής έντασης. Ακολούθησε παιχνίδι passing game, το οποίο είχε συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες πάνω στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ το τελευταίο μέρος του προγράμματος αφορούσε τις στατικές φάσεις.

Οι Βιεϊρίνια και Καγκάβα προπονήθηκαν για δεύτερη μέρα στη σειρά χωρίς προβλήματα με την ομάδα, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Την Πέμπτη (1/4) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα γυμναστούν στις 12:00 μ.μ. στη Νέα Μεσημβρία.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Με τον Ραχμάν Μπάμπα παρόντα διεξήχθη η σημερινή (31/3) προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να περιμένει αύριο να επιστρέψουν και οι τελευταίοι απόντες διεθνείς Article publish on Τετ, 03/31/2021 - 16:48 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα