ΠΑΟΚ: Εκτός μάχης ο Χριστοδούλου με τον Παναθηναϊκό

Ο 27χρονος παίκτης του “Δικέφαλου” του Βορρά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και δεν υπολογίζεται από τον Άρη Λυκογιάννη.

Η αποστολή του “Δικέφαλου” του Βορρά: Demetre Rivers, Anthony Lee, Phil Greene IV, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Βασίλης Τολιόπουλος και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο βοηθός του

Έλληνα κόουτς, Στάθης Νερατζάκης δήλωσε για την επικείμενη αναμέτρηση με τους “πράσινους”: “Συνεχίζουμε το σερί των εκτός έδρας αγώνων μας, με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός έχει μέγεθος, είναι γενικά πολύ γεμάτη ομάδα. Θα μας λείψει για πρώτη φορά ο Jones και παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, η απουσία του θα μας δημιουργήσει ένα θέμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά παρόλα αυτά νομίζω ότι έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Θα έχουμε και την απουσία του Χριστοδούλου, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σταματήσουμε το επιθετικό transition του αντιπάλου γιατί τους αρέσει να τρέχουν και ειδικά μέσα στο γήπεδό τους. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε ελέγξουμε και τα ριμπάουντ και εάν καταφέρουμε στο βαθμό που μπορούμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα έχουμε μία καλή εικόνα στο παιχνίδι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα