ΠΑΟΚ: Διαθέσιμοι Βιεϊρίνια και Σαμάτα για Αμπερντίν

Δύο επιστροφές μέτρησε στην προπόνηση της ομάδας σήμερα (7/11), δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Αμπερντίν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είδε τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Αλί Σαμάτα να προπονούνται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, οπότε τους υπολογίζει

για την κρίσιμη μάχη που ακολουθεί.

Θυμίζουμε ότι οι δύο παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που προηγήθηκε. Ο Βιεϊρίνια είχε σφίξιμο στον δικέφαλο μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ο Σαμάτα μία μέρα πριν το ματς στον Πειραιά χτυπήθηκε από ωτίτιδα, ανέβασε πυρετό κι ως εκ τούτου δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτούς που ταξίδεψαν για το Φάληρο.

Να σημειωθεί ότι ο Ραχμάν Μπάμπα δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης των “ασπρόμαυρων”, όμως, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν βγήκε στο γήπεδο για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας. Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση, ο Λουτσέσκου έριξε το βάρος στο τακτικό κομμάτι, δίνοντας έμφαση στην αμυντική συμπεριφορά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Την Τετάρτη (8/11) οι “ασπρόμαυροι” θα προπονηθούν στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ρασβάν Λουτσέσκου και του Ραχμάν Μπάμπα, που θα εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του εν όψει της αναμέτρησης με την Αμπερντίν.

Οι Σκωτσέζοι θα δώσουν τη δική τους συνέντευξη Τύπου στις 19:00 και θα προπονηθούν στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα