ΠΑΟΚ: Χρ. Καρυπίδης “Σ’ αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί”

Η κλήρωση της φάσης των “16” του Europa Conference League έφερε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τη βελγική Γάνδη, σε ματς που θα γίνουν το πρώτο στις 10 Μαρτίου στο γήπεδο της Τούμπας και το δεύτερο στη Γάνδη στις 17 του ίδιου μήνα.

Για λογαριασμό του “Δικεφάλου” το αποτέλεσμα της κλήρωσης που έγινε το μεσημέρι στη Νιόν σχολίασε ο Χρήστος Καρυπίδης:«Είναι μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας. Σε αυτό

το επίπεδο δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί. Θα έλεγα ότι είναι 50-50 οι πιθανότητες. Αυτό που γνωρίζουμε για το βελγικό πρωτάθλημα είναι πως είναι ένα physical πρωτάθλημα, με μεγάλη ένταση στο παιχνίδι τους. Η Γάνδη είναι μία ομάδα που προσπαθεί να πλασαριστεί στην τετράδα, προσπαθεί να παίζει επιθετικά, σκοράρει, δέχεται και εύκολα γκολ. Θα τους μελετήσουμε. Ξεκινάει η δουλειά από σήμερα ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο παιχνίδι».

Και συνέχισε ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του “Δικεφάλου”: «Η Γάνδη είναι μία ομάδα με σκαμπανεβάσματα, δεν έχει σταθερότητα, το ότι αποφύγαμε ομάδες όπως Ρόμα και Ρεν είναι καλό για εμάς, δύο πολύ δυνατές ομάδες. Η Ρόμα είναι μία ιστορική ομάδα και η Ρεν είναι σε ανοδική πορεία. Έχουμε μία ομάδα που μπορούμε να την… παίξουμε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να δείξει ένα καλό πρόσωπο».

Αναφορικά με τη σειρά των αγώνων και τον τόπο διεξαγωγής τους σημείωσε: «Δε μετράει το εκτός έδρας γκολ. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς από πριν να προδικάσεις», για να καταλήξει: «Κοιτάμε τη Γάνδη. Υπάρχει στο μυαλό μας να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Μπορούμε να κάνουμε όνειρα. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν αλλά προέχει η Γάνδη».

Keywords
Τυχαία Θέματα