ΠΑΟΚ-Χαρτς 4-0: Πάρτι πρόκρισης στην Τούμπα με… διοργανωτή τον Τάισον (vids, pics)

Πάρτι στην Τούμπα με διοργανωτή τον Τάισον, ο οποίος άνοιξε και έκλεισε το σκορ κόντρα στην Χαρτς οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στον άνετο 4-0 επί των Σκωτσέζων εξασφλίζοντας με συνολικό σκορ 6-1 την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Δύο γκολ από τον 35χρονο Βραζιλιάνο άσο του ΠΑΟΚ, από ένα πρόσθεσαν οι Μπράντον Τόμας και

Γιάννης Κωνσταντέλιας.

“Καθάρισε” σε επτά λεπτά!

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν φτωχό με μοναδική καλή στιγμή μια κεφαλιά του Κωνσταντέλια που σταμάτησε στον Κλαρκ, ο ΠΑΟΚ στο 13ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-0 με τον Βιεϊρίνια όμως να στέκεται άτυχος, καθώς το σουτ που έκανε έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 16′ με απευθείας συρτή εκτέλεση του Τάισον, και τη μπάλα να περνάει απ’ όλους για να καταλήξει στα δίχτυα του Κλαρκ, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τη θέση του Κωνσταντέλια και ότι ήταν off side, αλλά το VAR δεν εντόπισε παράβαση.

Με ωραίο γυριστό ο Τόμας έκανε πιο εύκολο το βράδυ για τον ΠΑΟΚ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Επτά λεπτά μετά, ήρθε και το δεύτερο γκολ, με τον Κωνσταντέλια να βγάζει σέντρα, κεφαλιά-πάσα του Σβαμπ από τη μικρή περιοχή, με τον Τόμας να εκτελεί άμεσα και με γυριστό να σημειώνει το 2-0.

Οι Σκωτσέζοι που μετά το 2-0 έπαιζαν πολύ δυνατά και έκαναν πολλά φάουλ είδαν τον Κεντ στο 34′ να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους, καθώς μετά από ωραία ενέργεια του Βάργκας που πάτησε περιοχή, έκανε το γύρισμα με τον Βιεϊρίνια να σταματά με σωτήρια προβολή το πλασέ του Κοχρέιν που εκτέλεσε από τα δύο μέτρα.

Άνετο πρώτο ημίχρονο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. ΠΗΓΗ: In Time SportsΑκίνδυνοι οι Σκωτσέζοι, έκανε ό,τι ήθελε ο ΠΑΟΚ

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τους Σκωτσέζους να ψάχνουν γρήγορο γκολ, που δεν βρήκε ούτε στο 51′ σε σουτ του Κοχρέιν που πέρασε πάνω από την εστία, ούτε και στο 55′ όταν από φάουλ του Κοχρέιν, ο Σάνκλαντ πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΠΑΟΚ

Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι στο 57′ έφτασαν σε τρίτο γκολ όταν από την μπαλιά του Κοτάρσκι ο Ζίφκοβιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε για τον Κωνσταντέλια που με δύο προσπάθειες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Χαρτας για το 3-0.

Η Χαρτς μετά το τρίτο γκολ παραδόθηκε πλήρως και στο 71′ ο ΠΑΟΚ έφτασε σε τέταρτο γκολ. Από την περιοχή των γηπεδούχων και σε φάση επίθεσης της Χαρτς, ο Τόμας βγήκε στην αντεπίθεση, αυτός έδωσε στον Τάισον με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει τον Κλαρκ για το 4-0.

Τα λεπτά που ακολούθησαν δεν είχαν κάτι άξιο αναφοράς με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι και να μην απειλείται από τους παίκτες της Χαρτς.

Ο Κωνσταντέλιας τη στιγμή που σημειώνει το 3-0. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64′ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (64′ Οζντόεφ), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον (75′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (75′ Τζίμας).

Χαρτς (Φρανκ ΜακΑβόι): Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Άτκινσον, Ντέβλιν, Μπόις (59′ Ταγκάβα), Κίνγκσλεϊ, Κοχρέιν, Βάργκας, Σάνκλαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα