ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Κοτάρσκι

Ολοένα και πιο έντονη έχει αρχίσει να γίνεται για τον ΠΑΟΚ η εικόνα του ΟΦΗ στον χρονικό ορίζοντα.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του “Δικεφάλου” απέναντι στους Κρητικούς την προσεχή Κυριακή είναι η τελευταία πριν από την πρώτη διακοπή του Πρωταθλήματος κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους ποδοσφαιριστές του θέλουν να δώσουν συνέχεια στο καλό ξεκίνημα κόντρα σε μια ομάδα που από πολύ νωρίς έχει περιέλθει σε δυσχερή θέση λόγω των διαδοχικών, αρνητικών αποτελεσμάτων.

Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη και δουλεύει προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση και να πάρει το τρίποντο.

Η προπόνηση της Πέμπτης (15.09) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Ακολούθησε μία άσκηση φυσικής κατάστασης με αλλαγές κατεύθυνσης και όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο.

Αρχικά οι παίκτες χωρίστηκαν σε αμυντικούς και επιθετικούς και δούλεψαν ξεχωριστά με τους προπονητές, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψε μόνος στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (16.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία“.

Keywords
Τυχαία Θέματα