ΠΑΟΚ-Άρης 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν

Σε ένα και όχι τόσο καλό ποιοτικά παιχνίδι, ΠΑΟΚ και Άρης έμειναν στο 0-0 στην Τούμπα. Οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ και όταν αυτό ήρθε για τους γηπεδούχους στο 84′ με τον Ντεσπόντοφ, δε μέτρησε για οφσάιντ του Μπράντον Τόμας.

Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν σχετικά εύκολα με το αποτέλεσμα και παρέμειναν αήττητοι με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο. Να σημειωθεί ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ζήτησε

πέναλτι στο πρώτο μέρος για χέρι του Κάρλσον, όμως Παπαπέτρου και VAR άφησαν το παιχνίδι να συνεχιστεί. Επίσης στον ΠΑΟΚ ήταν έξαλλοι με την απόφαση του ρέφερι να μη δώσει δεύτερη κίτρινη στον Ντουκουρέ στο 61′.

Κακό πρώτο ημίχρονο

Ο Άρης έφτιαξε την πρώτη τελική στο ματς, με τον Μορόν στο 3’ να σουτάρει από μακριά πάνω στον Κοτάρσκι. Ακολούθησε ένα κακό 20λεπτο για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία χωρίς όμως να δημιουργεί κάποια φάση. Στο 25’ ο Τάισον βρήκε τον Μπάμπα, το σουτ του οποίου σταμάτησε πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο επόμενο 10λεπτο είχαμε μια από τα… ίδια, δίχως κάτι το αξιοσημείωτο. Στο 35’ ο Εκόνγκ πήρε κεφαλιά μέσα στην περιοχή, με τον Κουέστα να είναι εκεί που έπρεπε και να διώχνει σε κόρνερ. Από αυτό ο αμυντικός των γηπεδούχων βρέθηκε μόνος του, έκανε το γύρισμα και η μπάλα βρήκε πάνω στον Κάρλσον, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ζητάει πέναλτι για χέρι. Ο Παπαπέτρου και ο VAR έκριναν πως δεν υπήρξε παράβαση, με τους ανθρώπους του Βορρά να διαμαρτύρονται για αυτή την απόφαση.

Στο 43’ ήρθε η καλύτερη στιγμή του Άρη στο πρώτο μέρος, με τον Ντουκουρέ να παίρνει την κεφαλιά από σέντρα του Ρουπ και να την στέλνει πάνω από την εστία του Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» στο 45+1’! Ο Ζίβκοβιτς σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο 0-0.

Γκολ Ντεσπόντοφ αλλά… οφσάιντ και τελικά 0-0

Συνέχεια στο… κακό θέαμα είχαμε από τις δύο ομάδες, με τη διακοπή λόγω… καπνού στο πρώτο δεκάλεπτο να μη βοηθάει τον ρυθμό του αγώνα. Στο 62′ ο ΠΑΟΚ είχε απειλή με κεφαλιά του Κουλιεράκη, η οποία πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κουέστα.

Ο Άρης «απάντησε» τρία λεπτά μετά με μακρινό σουτ του Βερστράτε, που μπλόκαρε εύκολα ο Κοτάρσκι. Στο 73′ ο Μπάμπα έβγαλε σέντρα σουτ με τον Κουέστα να επεμβαίνει απομακρύνοντας τον κίνδυνο με το ένα χέρι.

Στο 81′ ο Κάρλσον είχε εξαιρετική προσπάθεια δεξιά έξω από την περιοχή, σούταρε με το αριστερό, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω!

Τρία λεπτά μετά ο Ντεσπόντοφ βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Κουέστα για το 1-0, αλλά το τέρμα του δε μέτρησε για οφσάιντ του Μπράντον Τόμας.

Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η ταυτότητα του ματς:

Stoiximan Super League, 4η αγωνιστική

Γήπεδο Τούμπας

Σκόρερ: –

Κίτρινες: 36’ Βιεϊρίνια, 67’ Κουλιεράκης, 90+3′ Κετζιόρα, 90+7′ Μουργκ – 22’ Ντουκουρέ, 28’ Μοντόγια, 87’ Κουέστα

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου,

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Ιορδάνης Απτόσογλου

4ος: Ιωάννης Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια (72’ Κετζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ (72’ Σβαμπ) – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (65’ Ντεσπόντοφ), Τάισον (90’ Μουργκ) – Σαμάτα (72’ Μπράντον Τόμας)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης, Σοάρες,

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα-Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο-Βερστράτε (90+2′ Χριστοδουλόπουλος), Ντουκουρέ (68’ Βέλεθ), Ρουπ (68’ Σουλεϊμάνοφ) – Μενέντες (68’ Σαμόρα), Κάρλσον (90+2′ Πάρδο), Μορόν

Στον πάγκο έμειναν οι: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Νταρίντα, Τζούρασεκ

Keywords
Τυχαία Θέματα