ΠΑΟΚ: Απουσίες και επιστροφές στην άμυνα

Βγες εσύ, μπες εσύ στη σύνθεση των αμυντικών στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (3/4) εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, σε σχέση με το προηγούμενο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δύο παίκτες, οι Γιόνι Ότο και Ιβάν Νάσμπεργκ, οι οποίοι ήταν παρόντες και αγωνίστηκαν κόντρα στους “πράσινους” δεν ήταν σε

θέση να παίξουν αύριο. Σε αντίθεση, οι Ζόαν Σάστρε και Ραχμάν Μπάμπα ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι παρόντες για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι Γιόνι Ότο και Ιβάν Νάσμπεργκ ένιωσαν ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δούλεψαν ατομικά σήμερα στην προπόνηση, ενώ υποβλήθηκαν και σε θεραπεία. Παρομοίως, ενοχλήσεις είχε και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, με τον Χρήστο Ταλιχμανίδη να είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας μετά τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Βεβαίως, σήμερα και ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Μπάμπα ήταν στον αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, από όπου έφυγε με ενοχλήσεις, έχασε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τώρα επιστρέφει. Ο Σάστρε αγωνίστηκε τελευταία φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος στις 25 Φεβρουαρίου, στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Έκτοτε έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού κι επανέρχεται ξανά τώρα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/4) με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Τετάρτης (3/4), ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Μετά την προπόνηση, ο Ρασβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, που απαρτίζεται από τους εξής: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπάντον Τόμας και Σαμάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα