ΠΑΟΚ: Αποστολή με Ολιβέιρα, χωρίς Αουγκούστο

Με τον Νέλσον Ολιβλέιρα να συμμετέχει στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν από το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (2/10) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SL1. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις.

Πέρα από τον Βραζιλιάνο

μέσο, δεν ακολουθούν την αποστολή και οι επίσης τραυματίες Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιάννης Μιχαηλίδης και Μπράντον Τόμας. Όπως ανακοίνωσε σήμερα (8/10) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την πρωινή προπόνηση της ομάδας:

“Και τώρα Λιβαδειά. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το Σάββατο (08.10).

Το πρόγραμμα των παικτών ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του αγώνα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων κι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Βραζιλιάνος έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα. Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Μπράντον Τόμας έμεινε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέκσου για την επικείμενη αναμέτρηση είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα