ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τον Φελίπε Σοάρες

Η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ στον ΠΑΟΚ, μέσα από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο συνεχίζεται.

Μετά τον Ζοάν Σάστρε, ο επόμενος στόχος είναι ο Φελίπε Σοάρες. Ο 22χρονος Πορτογάλος της Μορεϊρένσε, ικανός ν’ αγωνιστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα στις δύο θέσεις του άξονα μεσοεπιθετικά, με κοινό παρονομαστή τον ουσιαστικό ρόλο σ’ επίπεδο οργάνωσης στη δημιουργία. Μια – ακόμη – υπόθεση που χειρίζεται αποκλειστικά ο Ζοζέ Μπότο, με τον τεχνικό διευθυντή του “Δικεφάλου” να έχει

αποσπάσει τη σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή σε μια τετραετής προοπτική συνεργασίας και το μόνο που απομένει να είναι το κομμάτι της διαπραγμάτευσης με την ομάδα του, που αρχικά αξίωνε το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ποσό με το οποίο δεν είναι σύμφωνη η πλευρά του ΠΑΟΚ και πάνω σ’ αυτό συνεχίζονται οι συζητήσεις, εξαιτίας των οποίων – προφανώς – ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής του χθεσινού αγώνα της ομάδας του για την Primeira Liga, στο ισόπαλο 1-1, εκτός έδρας με την Μπενφίκα.

Βλέμματα και στον Ντάντας

Μια άλλη περίπτωση που απασχολεί είναι αυτή του Τιάγκο Ντάντας. Ο κατά ένα χρόνος μικρότερος του συμπατριώτη του Σοάρες, αγωνίζεται στην Τοντέλα, ως δανεικός από την Μπενφίκα, όμως μοιάζει να είναι μια περίπτωση σαφώς πιο δύσκολη και κατά τι πιο … κοστοβόρα.

Πρόκειται γι’ ακόμη ένα προϊόν των ακαδημιών των “Αετών της Λισαβόνας”, με θητεία ως δανεικού και στην Μπάγερν Μονάχου και σαφώς πιο ξεκάθαρο ρόλο στη μεσοεπιθετική γραμμή, στοιχείο το οποίο μπορεί να την κατατάσσει σε διαφορετική κατηγορία από αυτήν του Σοάρες με τους ανθρώπους του “Δικεφάλου” να διατηρούν χαμηλούς τόνους αναφορικά με την περίπτωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα