ΠΑΟΚ: Ανεβαίνει ο Μιχαηλίδης, αναμονή για τέσσερις

Το καλό νέο της ημέρας για τον Ρασβάν Λουτσέσκου ήταν ότι ο Γιάννης Μιχαηλίδης ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και πήρε μέρος σε μεγάλο μέρος του προγράμματος. Αυτό, αν μη τι άλλο, σηματοδοτεί την πλήρη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως, με άλλους τέσσερις “ασπρόμαυρους”, τους οποίους ο προπονητής της ομάδας περιμένει να επιστρέψουν και να του δώσουν περισσότερες επιλογές σε διάφορες θέσεις.

Συγκεκριμένα,

μόνος του προπονήθηκε και σήμερα ο Ζόαν Σάστρε. Οι Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι τρεις πρώτοι, όπως και ο Σάστρε, αναμένεται από βδομάδα να ανεβάσουν ρυθμό, ενώ ο Εκόνγκ έχει δρόμο ακόμη μπροστά του έως ότου αποθεραπευτεί.

Στη σημερινή προπόνηση των “ασπρόμαυρων”, η επιθετική τακτική βρέθηκε σε πρώτο πλάνο. Εκεί έριξε το βάρος η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι παίκτες, μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία και τις εκτελέσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή, μέσα από οικογενειακό διπλό.

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ τους έδωσε ρεπό για το Σαββατοκύριακο (23 και 24/3). Η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25/3) στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:00. Από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας, οι ρυθμοί θα ανέβουν κατακόρυφα, καθώς για τους “ασπρόμαυρους” ξεκινάει ο τελευταίος και πολύ σημαντικός κύκλος αγώνων της τρέχουσας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα