ΠΑΟΚ: Αναμονή για Ελ Καντουρί και οι σκέψεις για το αριστερό άκρο

ΠΑΟΚ: Αναμονή για Ελ Καντουρί και οι σκέψεις για το αριστερό άκροosinteliΤρί, 11/17/2020 - 10:11

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκαλώντας έναν ακόμη "πονοκέφαλο" στον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη χθεσινή (16/11) προπόνηση που διεξήχθη στη Νέα

Μεσημβρία, προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις του "Δικεφάλου". Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ.

Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές για την αντικατάσταση του. Στέφαν Σβαμπ, Νίνα Νινούα, Άντερσον Εσίτι και Ντόουγκλας Αουγκούστο βρίσκονται στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για να καλύψουν ένα ενδεχόμενο κενό στη μεσαία γραμμή.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, δεδομένης της απουσίας του Δημήτρη Γιαννούλη, αφού οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες. Αντρέ Βιεϊρίνια και Άντριαν Νίλσεν Περέιρα είναι οι δύο πιθανές επιλογές για να καλύψουν το κενό. Τόσο ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, όσο και ο Νορβηγός μπακ προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς και είναι "ετοιμοπόλεμοι".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκαλόντας έναν ακόμη "πονοκέφαλο" στον Πάμπλο Γκαρσία.

Article publish on Τρί, 11/17/2020 - 10:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα