ΠΑΟΚ: Άλλη μια διάκριση για τον Ράζβαν Λουτσέσκου (video)

Ανεξαρτήτως χώρας και ομάδας που εργάζεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου, διαχρονικά παρακολουθείται από τα ΜΜΕ της χώρας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, γι’ άλλη μια φορά, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς οι συμπατριώτες του μέσα από ψηφοφορία τον ανέδειξαν ως κορυφαίο τεχνικό για τον μήνα Δεκέμβριο, επικρατώντας των Μπερντ Στορκ (Σέπσι), Τζιοβάνι Κονσταντίνο (Κραϊόβα), Κόσμιν Κόντρα (Νταμάε), Ηλία Χαραλάμπους

(Στεάουα Β.).

Με αφορμή – λοιπόν – τη συγκεκριμένη τιμητική διάκριση ο 54χρονος τεχνικός προέβη σε δηλώσεις αναφέροντας πως: «Ο Δεκέμβριος δεν ήταν – απλά – ένας καλός μήνας, αλλά η συνέχεια της δουλειάς έξι μηνών από τον πρώτο επίσημο μας αγώνα. Η ομάδα έπαιξε θαυμάσια, πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα, πέρα από αυτό που θα περίμεναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Ήταν μια πολύ καλή περίοδος, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα ματς».

Ακολούθως ρωτήθηκε για το αν θα μπορούσε να μπει σε διαδικασία σύγκρισης ανάμεσα στην τωρινή ομάδα και την αντίστοιχη προ πενταετίας που πανηγύρισε το νταμπλ για ν’ αποκριθεί ως εξής: «Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις. Εκείνη ήταν μία ιστορική χρονιά. Είναι δύο διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικές ηλικίες. Εγώ είμαι ένας από αυτούς. Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι την ψυχή μου».

Και κατέληξε εν όψει της συνέχειας: «Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο ματς. Αυτό μας βοηθά να κρατάμε την προσοχή και τη συγκέντρωση μας. Έχω την ευθύνη και το κίνητρο να συνεχίσω έτσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα