ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0: Άκρως αποτελεσματικός!
Δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακός με τα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, δεν προσέφερε συγκινήσεις όπως με τη Λιλ, όμως η δουλειά έγινε!
Για τον ΠΑΟΚ, το ματς με τον Βόλο «μύριζε» γκέλα, λόγω rotation, ευρωπαϊκής κούρασης και ενθουσιασμού που μερικές φορές φέρνει εφησυχασμό.
Ας προστεθεί σε αυτό και ένας ικανός αντίπαλος
Έτσι, μετά από ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα, τα…φαντάσματα για τον ΠΑΟΚ από την περσινή απώλεια εντός έδρας από τους Θεσσαλούς έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από την Τούμπα.
Στο β’ όμως, ένα μαγικό τελείωμα του Γιακουμάκη και δύο γκολ του Οζντόεφ, έκαναν τη διαφορά και κράτησαν τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη θέση, με τρία γκολ σε μόλις εννέα τελικές!
Ο Βόλος, επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο σερί αγώνες, καθώς ήταν καλός αμυντικά μέχρι ενός σημείου, αλλά εντελώς ακίνδυνος επιθετικά.
Τα αρχικά πλάναΟ ΠΑΟΚ ξεκίνησε με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Τσιφτσής, στην άμυνα οι Σάστρε, Λόβρεν, Μιχαηλίδης και Τέιλορ, στα χαφ οι Οζντόεφ και Μεϊτέ, στα άκρα οι Ντεσπότοφ και Τάισον, ο Ιβανούσετς πίσω από τον Γιακουμάκη.
Ο Βόλος ξεκίνησε με 3-5-2. Τερματοφύλακας ο Σιαμπάνης, στόπερ οι Τριανταφύλλου, Μύγας και Χέρμανσον. Δεξιά ο Σόρια, αριστερά ο Φορτούνα, στο κέντρο οι Μπουζούκης, Χουάνπι και Ζόκα, οι Λάμπρου και Χάμουλιτς μπροστά.
Χωρίς ρυθμό στο πρώτο ημίχρονοΓρήγορα θα ξεχαστεί το πρώτο μέρος. Η εικόνα ήταν η αναμενόμενη, με τον ΠΑΟΚ να έχει την μπάλα συνεχώς στα πόδια του και τον Βόλο να αμύνεται. Όμως, οι επτά αλλαγές στη σύνθεση του ΠΑΟΚ, έφεραν έλλειψη συνοχής και ρυθμού, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλά οργανωμένοι και να κλείνουν καλά τους χώρους.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του α’ μέρους έγινε στο 9′, όταν μετά από κόρνερ, ο Λόβρεν έπιασε μία κεφαλιά από δεξιά, ο Γιακουμάκης έκανε το γυριστό από κοντά αλλά αστόχησε.
Λίγα πράγματα στη συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να κάνει άλλες τρεις τελικές μέχρι την ανάπαυλα, χωρίς να προβληματίσει τον Σιαμπάνη, ενώ από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλοί δεν απείλησαν ούτε μία φορά σοβαρά.
Γιακου-μάγκας και Μάγκο-μεντ!Το β’ ξεκίνησε με το ίδιο σκηνικό και σε τέτοιες περιπτώσεις, οι στατικές φάσεις μπορεί να δώσουν λύση σε μία ομάδα που δεν μπορεί να διασπάσει μία συμπαγή άμυνα.
Αυτό έγινε στο 49′, με τον Ντεσπόντοφ να εκτελεί φάουλ από δεξιά και την μπάλα να φτάνει στη μικρή περιοχή για τον Γιακουμάκη, που κεραυνοβόλησε τον Σιαμπάνη με τρομερό γυριστό σουτ, για να σκοράρει στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 2019!
Ο ΠΑΟΚ, ήταν μεν απαλλαγμένος από το άγχος, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, παρά την είσοδο των Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς, ώστε να «καθαρίσει» το ματς.
Ωστόσο, σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που η μπάλα κινήθηκε σωστά από τα πλάγια, Τάισον και Τέιλορ συνδυάστηκαν, ο δεύτερος γύρισε στον Οζντόεφ, που σχεδόν από το σημείο του πέναλτι «εκτέλεσε» για το 2-0!
Επτά λεπτά αργότερα, τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο: μετά από μια μπαλιά στον άξονα για τον Γιακουμάκη, ο Έλληνας στράικερ πιέστηκε και έπεσε στο όριο της περιοχής, όμως η μπάλα έφτασε στον Οζντόεφ, που εκτέλεσε σχεδόν από το ίδιο σημείο με το πρώτο του γκολ, για το 3-0!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- «Γιούχα» από τον κόσμο του Άρη στους παίκτες!
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: Καλύτερα στο κεφάλι του ποντικού, παρά στην ουρά του λιονταριού
- Έξαλλος ο Βινίσιους γιατί τον έκανε αλλαγή ο Τσάμπι Αλόνσο: Πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια με χειρονομίες και φωνές
- Γιακουμάκης, 2.349 ημέρες μετά… (video)
- Αταμάν: “Ο Παναθηναϊκός με τη φανέλα δεν μπορεί να κερδίσει – Δεν ξέρω για τον Λεσόρ”
- Έκπληξη απο τον Μεντιλίμπαρ: Άλλαξε σχηματισμό και…
- «Κάνει τόση ζέστη εδώ μέσα»: Άναψαν τα αίματα στο ισπανικό First Dates με ένα ραντεβού που βγήκε… εκτός ελέγχου
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ο λόγος που πέταξαν φανούς οι φίλοι των ερυθρόλευκων έξω από το Καραϊσκάκης (vid)
- Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Ελίασον
- Τα… έχωσε στους οπαδούς της Γουλβς ο Περέιρα επειδή ζητούσαν την απόλυσή του (vid)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Novasports
- Γιακουμάκης, 2.349 ημέρες μετά… (video)
- Αταμάν: “Ο Παναθηναϊκός με τη φανέλα δεν μπορεί να κερδίσει – Δεν ξέρω για τον Λεσόρ”
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Στο γήπεδο ο Μαρινάκης
- ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0: Άκρως αποτελεσματικός!
- Έξαλλος ο Βίτορ Περέιρα, τα έβαλε με τους οπαδούς της Γουλβς (video)
- ΟΦΗ: Τέλος ο Ράσταβατς – Εκ των φαβορί ο Κόντης!
- Άρης: Συνέχεια στο σερί – Ο… κακός Οκτώβρης!
- Χιμένεθ: “Υπήρξαν άνθρωποι που είχαν κακές προθέσεις…”
- Πρόβλημα με Ελίασον στην ΑΕΚ
- Παναθηναϊκός – Asteras AKTOR 2-0: H… Rafalution ξεκίνησε με νίκη (highlights)
- Τελευταία Νέα Novasports
- ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0: Άκρως αποτελεσματικός!
- Γιακουμάκης, 2.349 ημέρες μετά… (video)
- Έβερτον-Τότεναμ 0-3: Ο Φαν ντε Φεν έκανε του κεφαλιού του (highlights)
- Ligue 1: Πολύτιμες νίκες για Ανζέρ και Χάβρη – Εντυπωσιακό ματς στη Βρετάνη
- Έβερτον-Τότεναμ 0-3: Ο Φαν ντε Φεν έκανε του κεφαλιού του
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Στο γήπεδο ο Μαρινάκης
- Μπενίτεθ στην Σ/Τ: «Πολύ σωστή διαχείριση από τους παίκτες…»
- Στουτγκάρδη – Μάιντς 2-1: Τρίτη και… καλύτερη (highlights)
- Έξαλλος ο Βίτορ Περέιρα, τα έβαλε με τους οπαδούς της Γουλβς (video)
- Παναθηναϊκός – Asteras AKTOR 2-0: H… Rafalution ξεκίνησε με νίκη (highlights)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Τραίνο ο ΠΑΟΚ, 3αρα με γκολάρα Γιακουμάκη - «Φωνάζει» ο Βόλος! (ΒΙΝΤΕΟ)
- ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0: Από πέναλτι για 0-1… 1-0 και «τριάρα» για τον Δικέφαλο του Βορρά
- ΠΑΟΚ - Βόλος 3-0: Επιστροφή με... τριάρα και σταθερά μόνος πρώτος!
- «Τρίμπαλο» κορυφής και αποθέωση για Σαββίδη - Λουτσέσκου στην Τούμπα (vid)
- "Γκαντεμιά" για ΠΑΟΚ και τρεις αναγκαστικές αλλαγές!
- Φιορεντίνα - Μπολόνια 2-2
- Ελληνορωμαϊκή αλλά δεν… : Το πέναλτι που ζήτησε ο Βόλος με τον Λάμπρου
- Φιορεντίνα - Μπολόνια 2-2: Οι Βιόλα έσωσαν την παρτίδα από την άσπρη βούλα
- Αστυνομικοί απομάκρυναν γυναίκα που καθόταν μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- Βαλένθια - Μπανταλόνα 102-90



