ΠΑΟΚ – Περιστέρι 64-81: Αγκαλιά με την τρίτη θέση (hls)

Με μία εξαιρετική τελευταία περίοδο το Περιστέρι κατάφερε να επιβάλει απόλυτα το ρυθμό του και να κάνει εύκολα το 2-0, στην σειρά με τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι τους, αφού εκτός από την τελευταία περίοδο και στο δεύτερο δεκάλεπτο της αναμέτρησης είχαν πολύ φτωχή επιθετική συγκομιδή με επιμέρους σκορ 9-24.

Για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ο Μπιλάν είχε πάλι double

double, με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ ήταν ο κορυφαίος του ματς. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Demon με 17 πόντους 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Για τον ΠΑΟΚ προσπαθήσε ο Φράνκε που τελείωσε το ματς με 16 πόντους και ήταν αυτός που πάλεψε για τον δικέφαλο στην τρίτη περίοδο όταν ισορρόπησε το παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ μπήκε στην διεκδίκηση της νίκης.

Στο δεκάλεπτο όμως που έκρινε το ματς, στο τελευταίο, το Περιστέρι ήταν εξαιρετικό αμυντικά και κατάπιε τους αντιπάλους του, εξασφάλισε περισσότερες κατοχές από τους γηπεδούχους και σκοράροντας πολλές φορές εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό βρήκε τον τρόπο όχι απλά να κερδίσει αλλά να το κάνει και με εύκολο τρόπο.

Πλέον για την ομάδα της Δυτικής όχθης απομένει μόνο μία νίκη προκειμένου να κατακτήσει την τρίτη θέση στην τελική βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα