ΠΑΟΚ - Λαμία: Ξεκάθαρο φαβορί

ΠΑΟΚ - Λαμία: Ξεκάθαρο φαβορί ageorgiΤετ, 02/10/2021 - 08:17

Ο ΠΑΟΚ θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ελλιπή Λαμία στην Τούμπα (19:00).

Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από γκέλα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα και ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος όσον αφορά την κατάκτηση

κάποιου τίτλου φέτος είναι το Κύπελλο.

Έτσι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θέλει να πάρει από σήμερα σκορ πρόκρισης, σε ένα ματς όπου δεν υπολογίζονται οι Αουγκούστο, Τσόλακ, Μιχαηλίδης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Κωνσταντέλιας. Ραχμάν και Μιχάι.

Η Λαμία είναι τέσσερις αγώνες αήττητη στη μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ και ο Μιχάλης Γρηγορίου επικεντρώνει εκεί την προσοχή του, έτσι η ομάδα της Φθιώτιδας θα παραταχθεί στην Τούμπα χωρίς τους Επασί, Τζανετόπουλο, Σκόνδρα, Βλάχο, Μαρτίνεθ, Τζανδάρη, Μπιάρνασον, Καραμάνο και Ντέλετιτς!

 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Λαμία - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΟΚ θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ελλιπή Λαμία στην Τούμπα (19:00).

Article publish on Τετ, 02/10/2021 - 08:17 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα