Πάντερμπορν-Σάλκε 0-1: Με οδηγό τον Τερόντε (hls)

Η Πάντερμπορν ήταν αήττητη πριν το ματς, δεύτερη στη 2. Bundesliga και η Σάλκε ήθελε να μειώσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών και τα κατάφερε, κερδίζοντας 1-0 με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το “φτωχό” πρώτο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις, η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο έχοντας μάλιστα σε διάστημα έξι λεπτών (52-58) τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν τα κατάφερε για τον έναν ή τον άλλο λόγο, όμως στο 63′ μετά την εκπληκτική ενέργεια του Μπίλτερ, ο Σιμόν Τερόντε σκόραρε μέσα από την περιοχή για να δώσει το προβάδισμα στην Σάλκε.

Μάλιστα, ο 33χρονος επιθετικός έφτασε τα 149 γκολ και απέχει πλέον πέντε γκολ από το να ισοφαρίσει τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της 2. Bundesliga, Ντίτερ Σατζσνάιντερ.

Η Πάντερμπορν έψαξε την ισοφάριση, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία της να έρχεται στο 84′, όταν ο Πρέγκερ σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Φέρμαν να κάνει την επέμβαση του αγώνα και να χαρίζει τη νίκη στους “Βασιλικούς Μπλε“.

Keywords
Τυχαία Θέματα