Πάντερ: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»

Ο Κέβιν Πάντερ υπογράμμισε πως θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πως περιμένει τις επαφές με τη διοίκηση της ομάδας. Ο Αμερικανός παίκτης απέδωσε τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια των play off στην υπερπροσπάθεια για την κατάκτηση του Basketball Champions League, καθώς επίσης και στην εφετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων»
σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αρχικά, ο Πάντερ δήλωσε για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Δεν ξέρω τίποτα προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αν όλα πάνε καλά, θα ήθελα να μείνω».

Στη συνέχεια, τόνισε για τον αποκλεισμό από τα play off του πρωταθλήματος: «Δώσαμε κάθε σταγόνα της ενέργειάς μας στο Final Four. Οι εγχώριες υποχρεώσεις ήρθαν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην έχουμε μεγάλο κενό για να ξεκουραστούμε. Όμως θέλω να πιστεύω πως δώσαμε ό,τι είχαμε, τηρουμένων των αναλογιών».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις εφετινές επιτυχίες της ΑΕΚ: «Ήταν μια τρομερή, απίστευτη, εξωπραγματική χρονιά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως καμιά άλλη ομάδα δεν θα τελειώσει τη σεζόν με δύο τίτλους, όπως εμείς».
Keywords
Τυχαία Θέματα