Παντελίδης: "Η ομάδα χτίζεται, αλλά χτίζεται με χαρακτήρα"

Ο Σάββας Παντελίδης είπε αρκετά μετά το τέλος του αγώνα του Αρη με τον ΟΦΗ. Ο Ελληνας τεχνικός των Κίτρινων αναφέρθηκε στη νευρικότητα του πρώτου μέρους, στον χαρακτήρα που έχει ο Αρης αλλά και στη σημασία της νίκης.
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Πετυχαμε μία σημαντική, αλλά δύσκολη νίκη. Δύσκολη γιατί η ομάδα λες και βιαζόταν να κερδίσει. Στο α' μέρος είχαμε μία νευρικότητα
που δεν δικαιολογείται και μετά το γκολ, έγινε ακόμα χειρότερη. Ασφαλώς ήταν αντίθετο στη ροή του αγώνα το γκολ του ΟΦΗ, αλλά πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Ομάδα σαν τη δική μας χτίζεται, αλλά χτίζεται με χαρακτήρα. Στο β μέρος ήμασταν ήρεμοι. Αυτό μας οδήγησε στη νίκη. Θα κρατήσουμε την αντίδραση, αυτό που σου έδειχνε πως ό,τι και να γίνει θα γυρίσει το ματς. Πρέπει να αποβάλλουμε τη νευρικότητα, το Σαββατο έχουμε ένα δύσκολο ματς. Πετύχαμε μία δύσκολη νίκη, αλλά δεν πετύχαμε ακόμα τίποτα”.
Αναφέρθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου που έδειχνε ότι δεν σταμάτησε να πιστεύει στη νίκη: “To εισπράξαμε όλοι. Στο ημίχρονο, το πιο σημαντικό που είπαμε, είναι πως μπορούμε να το κερδίσουμε. Αλλά ακόμα και να μην το κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να φτάσουμε με φυσιολογικές συνθήκες στην εστία του αντιπάλου. Όσο περνούσε το ματς, κουράζαμε τον ΟΦΗ”.
Ρωτήθηκε για το πέναλτι (στο 44', την εκτέλεση του Γκαρσία) για το αν έδωσε εντολή σε κάποιον συγκεκριμένα για την εκτέλεση και είπε: “Θα το μάθει πρώτα η οικογένεια και μετά έξω…”
Keywords
Τυχαία Θέματα