Πάνος Βλάχος: "Αν ήμουν ο Μαραντόνα" (vid & lyrics)

Πάνος Βλάχος: "Αν ήμουν ο Μαραντόνα" (vid & lyrics)alambosΚυρ, 11/29/2020 - 19:16

Το 2015 ο πολυσχιδής Πάνος Βλάχος εμπνευσμένος από δύο αγαπημένους του καλλιτέχνες, τον Μανού Τσάο και τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έγραψε ένα τραγούδι (διασκευή του "la vida tomobola"), το οποίο δεν εξέδωσε ποτέ, κυρίως λόγω δικαιωμάτων.

Το είχε τραγουδήσει μόνο δύο φορές. Μία στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ των καναλιών Novasports "Μουσική και Ποδόσφαιρο" που προβλήθηκε το 2015 και

άλλη μία στην παρουσίαση του πρώτου του δίσκου "Τα Παιχνίδια των Παιδιών" στο Σταυρό του Νότου στις 12 Οκτωβρίου του 2015, λίγο πριν την αναχώρησή του για την Αμερική.

Ο θάνατος του Μαραντόνα, τον παρακίνησε να το τραγουδήσει για τους φίλους του στο instagram, παρέα με Κώστας Παρίση (κιθάρα-φωνή), τον Δημήτρη Τάσαινα (κοντραμπάσο), τον Κώστα Χαϊκάλη στην ηχοληψία-μίξη και τον Μανώλη Αρμουτάκη στο γύρισμα. Έτσι το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, μερικές μέρες μετά τον αδόητο του χαμού του μεγάλου καλλιτέχνη των γηπέδων, το τραγούδι "Αν ήμουν ο Μαραντόνα" είναι στον αέρα. 

Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό κι εσείς δεν έχετε παρά να διαβάσετε τους στίχους, να πατήσετε play στο video και να ανατριχιάσετε: 

Τα lyrics του τραγουδιού "Αν ήμουν ο Μαραντόνα"

"Άν ήμουν ο Μαραντόνα
 δέν θα ρώταγα γιατί 
θά 'χα φίλους με πιστόλια 
θα καθάριζαν αυτοί 

Άν ήμουν ο Μαραντόνα 
τσάφ δέν θά 'κανα ποτές
θα ρουφούσα του γηπέδου 
τις κατάλευκες γραμμές

Ένα λαχείο είν' η ζωή 
κι όλο γυρίζει
ένα λαχείο είν' η ζωή
μα ποιός το κερδίζει?

Άν ήμουν ο Μαραντόνα 
θά 'μπλεκα με αριστερούς 
θα 'χα γκρεμίσει τις παράγκες 
και τις FIFA τους νονούς

Άν ήμουν ο Μαραντόνα
δέν θα έφευγα για αλλού
θα 'χα σώσει την Ελλάδα
με το χέρι του θεού 

Ένα λαχείο είν' η ζωή ...

Μα εγώ δεν είμαι ο Μαραντόνα
εγώ είμαι εγώ κι εσύ είσαι εσύ 
έλα να αναμετρηθούμε
με μια ασπρόμαυρη ζωή"

Πάνος Βλάχος
 

    View this post on Instagram           

A post shared by P A N O S V L A H O S (@panos_vlahos_official)


 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Argentina - Ποδόσφαιρο Napoli - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ακούστε το ανέκδοτο τραγούδι που έγραψε και τραγούδησε ο πολυσχιδής Πάνος Βλάχος για τον Ντιέγκο Αρμάντο πριν από αρκετά χρόνια αλλά ποτέ δεν είχε δημοσιοποιήσει. Μέχρι σήμερα... Article publish on Κυρ, 11/29/2020 - 19:16 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Αναζητήσεις
πανος βλάχος αν ήμουν ο μαραντόνα
Τυχαία Θέματα