Πανιώνιος: Στόχος η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος για την θέση που αξίζει

Η παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/(9) παραμονές του τουρνουά “Ανδρέας Βαρίκας” (16-17/9) και οι “κυανέρυθροι” έθεσαν τον μεγάλο στόχο της ανόδου από την Elite League στην Basket League, ώστε να επιστρέψουν σε δυο συνεχόμενες σεζόν, στην θέση που αξίζουν να έχουν, όπως συνέβαινε από το 1980 έως το 2014 και τον πρώτο υποβιβασμό

τους.

Ο μεγαλύτερος αθλητής όλων των εποχών του Πανιωνίου και διευθυντής αγωνιστικού τμήματος του Πανιωνίου, Φάνης Χριστοδούλου, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει: “Πιστεύω ότι όλο το τιμ έκανε μία καλή επιλογή με τους παλαιότερους και τους καινούριους που ήρθαν στην ομάδα. Θεωρώ ότι ό,τι ζητήθηκε από τους προέδρους χωρίς καμία αντιρρηση, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Νομίζω ότι έχουμε κάνει ένα καλό ρόστερ και πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι ίδια με την περσινή και θα πάει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει. Σίγουρα το βασικό στοιχείο είναι το γήπεδο του Πανιωνίου γιατί για να κάνεις το βήμα προς τα πάνω πρέπει να έχεις το δικό σου σπίτι. Πιστεύω θα κάνετε μία καλή προσπάθεια όλοι σας”.

Στο ίδιο μήκος κύματος για τον στόχο εν όψει της νέας σεζόν μίλησε και ο τεχνικός της ομάδας, Περικλής Ταυρόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: “Να κάνουμε την ίδια πορεία φέτος γιατί ο στόχος είναι η ομάδα να είναι στη μεγάλη κατηγορία και σίγουρα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”.

Ο Πανιώνιος ενισχύθηκε με 3 παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία από την πρώτη κατηγορία, όπως είναι ο Ίαν Βουγιούκας, ο Νίκος Γκίκας και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης που θα πλαισιώσουν τον αρχηγός της ομάδας, Δημήτρη Βεργίνη.

Το βίντεο της παρουσίασης εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα