Πανιώνιος-Μύκονος 91-78: Ο Ιστορικός επέστρεψε στην Α2!

Χωρίς εκπλήξεις το τρίτο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα στον Πανιώνιο και τη Μύκονο, με το ιστορικό σωματείο της Νέας Σμύρνης να επιστρέφει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, κερδίζοντας με 2-1 τη σειρά.

Η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου μπορεί να ηττήθηκε στη Μύκονο, στο πρώτο ματς της σειράς, αλλά πήρε τα δύο ματς στο «Ανδρέας Βαρίκας» και πανάξια ακολουθεί το Μίλωνα στην Α2 (Elite League).

Η Μύκονος μπήκε στο ματς καλύτερα αλλά άντεξε ουσιαστικά ένα δεκάλεπτο, με τον Πανιώνιο να βρίσκει ορισμένα μεγάλα σουτ από παίκτες του πάγκου, να δημιουργεί διαφορά και να απελευθερώνεται από το άγχος που ήταν στις πλάτες του ως φαβορί. Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού ουσιαστικά χαρακτήρα με τη Μύκονο να μην καταφέρνει σε κανένα σημείο του δεύτερου ημιχρόνου να κατεβάσει την διαφορά σε μονοψήφια τιμή.

Οι «νεοσμυρνιώτες» έχουν στο μυαλό τους και το ενδεχόμενο να ανέβουν στη Basket League με wild card, όμως το τοπίο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αναφορικά με αυτό το ενδεχόμενο. Στο ίδιο μήκος κύματος και η ομάδα της Μυκόνου, που εφόσον υπάρξουν ανακατατάξεις στην Basket League και την Elite League, υπάρχει πιθανότητα συμμετοχής στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία για την σεζόν 2023/24.

Keywords
Τυχαία Θέματα