Πανέτοιμος για το δεύτερο «διπλό»

Ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη εφετινή του νίκη στη Euroleague, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκονια για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης (21:45 Novasports2HD). Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί της Χίμκι και θέλουν να πάρουν ένα ακόμα ροζ φύλλο εκτός έδρας, προκειμένου να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την είσοδο στην οκτάδα.

Ο
Ντέιβιντ Μπλατ έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό προφίλ, όπως στο ματς της Ρωσίας. Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με την Κύμη για το πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς. Η Μπασκόνια στοχεύει φέτος στην πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης, το οποίο θα διοργανώσει η ίδια τον ερχόμενο Μάιο.

Ο Ολυμπιακός έχει την προϊστορία με το πλευρό του, καθώς μετράει 21 νίκες, έναντι 15 των Ισπανών. Καλή είναι η παράδοση των «ερυθρολεύκων» και στη Βιτόρια, καθώς σε δώδεκα ματς έχουν έξι νίκες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ) .
Keywords
Τυχαία Θέματα