Παναθηναϊκός: Ζήτησε τεχνικό διευθυντή ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Ζήτησε τεχνικό διευθυντή ο ΜπόλονιalambosΔευ, 11/23/2020 - 19:30

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trifilara.gr ο Λάζλο Μπόλονι έχει ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα με σκοπό να ενισχύσει τη δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος και να εξαλειφθούν φαινόμενα απειθαρχίας όπως αυτά που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα.

Επίσης, ο Ρουμάνος λίγες εβδομάδες πριν τη μεταγραφική περίοδο, έχει διαπιστώσει πως υπάρχει κενό στην ιεραρχεία του συλλόγου και με φόντο την ενίσχυση της ομάδας τον προσεχή Γενάρη, η ανάγκη για υπάρξη τεχνικού διευθυντή κρίνεται επιτακτική. 

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 67χρονος τεχνικός έχει ήδη ρίξει στο τραπέζι και συγκεκριμένα ονόματα, τα οποία έχει προτείνει και δείχνει να εμπιστεύεται για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης στο οργανόγραμμα της ομάδας. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Λάζλο Μπόλονι φέρεται να έχει ζητήσει την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό μετά τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα.

Article publish on Δευ, 11/23/2020 - 19:30 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα