Παναθηναϊκός: Υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια τα ταλέντα της ακαδημίας

Το πάθημα, φαίνεται να έγινε μάθημα για τον Παναθηναϊκό. Στο παρελθόν οι «πράσινοι» έχουν χάσει με ελάχιστο ή μηδενικό όφελος σπουδαία ταλέντα και μεγάλα περιουσιακά στοιχεία τους, τα οποία προέρχονταν από την ακαδημία αλλά επειδή δεν τους προσφέρθηκε εγκαίρως επαγγελματικό συμβόλαιο αποφάσισαν να πάνε κάπου άλλου να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, οι διαδικασίες φέτος γίνονται με ταχύς ρυθμούς. Μετά τους πρώτους που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια, ακολουθεί μία ακόμα τετράδα παικτών.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος στόπερ, Δημήτρης Πιτσιώτης,

ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, Γιώργος Κυριόπουλος, ο 17χρονος αμυντικός, Θάνος Προδρομίτης και ο 18χρονος μέσος, Λεάντρο Φρόκου, έχουν ενημερωθεί από την ΠΑΕ και αναμένονται τις ερχόμενες ημέρες στα γραφεία για την υπογραφή των συμβολαίων τους.

Αυτό δεν θα είναι το τέλος όπως όλα δείχνουν, αφού υπάρχουν και άλλοι νεαροί που έχουν πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι αξίζουν επαγγελματικά συμβόλαια. Για παράδειγμα ο 19χρόνος μπακ, Λαζαρίδης και ο 17χρόνος μεσοεπιθετικός, Βολάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα