Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η πιο κρίσιμη εβδομάδα!

Μια χρονιά σε μια εβδομάδα παίζει ο Παναθηνα:iκός στις επόμενες δυο αναμετρήσεις που θα δώσει. Αρχικά την Τετάρτη στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ και αμέσως μετά απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Κυριακή 19.30 Novasports Prime).

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης το περασμένο Σάββατο, έφερε “μαύρα σύννεφα” πάνω από το Κορωπί

και δικαιολογημένα, καθώς νίκησαν σε αυτή την αγωνιστική βασικοί αντίπαλοι του, όπως ο Άρης και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός των άλλων, οι πράσινοι κατάφεραν να βάλουν στο κόλπο για την εξάδα και τους Αρκάδες, από τους οποίους μετρούν δυο άσχημα αποτελέσματα μέσα στην κανονική περίοδο.

Η σαββατιάτικη αποτυχία, πάντως, πόνεσε ακόμη περισσότερο, καθώς έβγαλε στην επιφάνεια το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναικός, απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά και με πολυπρόσωπες άμυνες.

Το έχουμε δει αρκετές φορές στη σεζόν που διανύουμε. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν οι πράσινοι και την προηγούμενη σεζόν επί Μπόλονι.

Δυστυχώς θα το αντιμετωπίζουν και στο μέλλον, όσο δεν υπάρχουν στο ρόστερ τεχνίτες επιθετικοί με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, που θα πατούν την αντίπαλη περιοχή, αλλά και έναν δημιουργικό χαφ με καλά στημένα, που θα μπορεί με κάθετες πάσες να τρυπήσει μια συμπαγή άμυνα. Εκεί βρίσκεται το μυστικό.

Το παρήγορο είναι ότι στις κρίσιμες αναμετρήσεις που ακολουθούν επιστρέφει ο -εξαιρετικός τις τελευταίες εβδομάδες- Βιγιαφάνιες, αλλά και αυτός μόνος του δεν μπορεί να τα κάνει όλα.

Θα πρέπει τώρα στα δύσκολα όλη ομάδα να βγάλει ενέργεια και πάθος, ώστε στις δυο αναμετρήσεις που ακολουθούν να μαζέψει μίνιμουμ τέσσερις βαθμούς.

Από εκεί και ύστερα (αν τα καταφέρει στα δυο αυτά ματς) αλλάζει και η ψυχολογία που παίζει πάντοτε σημαντικό ρόλο, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την ενίσχυση με μεταγραφές που περιμένει ο Γιοβάνοβιτς, κινήσεις απαραίτητες για να δώσουν πνοή στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα