Παναθηναϊκός: Βασική προτεραιότητα να κλείσει προπονητή

Έχοντας εξασφαλίσει έναν τίτλο, τον δεύτερο μέσα σε τρία χρόνια, οι πράσινοι δείχνουν ότι βρίσκονται στο δρόμο της ανάκαμψης. Αυτός ήταν άλλωστε ο αρχικός στόχος που είχε τεθεί πριν από λίγα χρόνια από τον μεγαλομέτοχο, όταν η εταιρεία έφθασε στο χείλος του γκρεμού.

Δηλαδή πρώτα από όλα οικονομική εξυγίανση και στη συνέχεια βήμα βήμα, να προχωρήσει η ομάδα αγωνιστικά, ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την κορυφή.

Τις δυο τελευταίες σεζόν ο τίτλος χάθηκε στις λεπτομέρειες και αυτό δείχνει

ότι η ομάδα έχει αποκτήσει πάλι νοοτροπία πρωταγωνιστή και διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα, όπως παλιά. Με λίγα λόγια η κανονικότητα έχει επιστρέψει στο Τριφύλλι και αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό.

Από εκεί και ύστερα η ομάδα της Αθήνας κέρδισε με το σπαθί της το δεύτερο καλύτερο Ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο τόσο πολύ επιζητούσε, το οποίο θα της εξασφαλίσει εκτός των άλλων έσοδα απαραίτητα για την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ και όχι μόνο.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές για το νέο προπονητή, που όπως όλα δείχνουν θα προέρχεται από το εξωτερικό και θα έχει την ανάλογη εμπειρία για να κουμαντάρει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Τα σενάρια, πάντως, που θέλουν τους πράσινους κοντά σε Έλληνα τεχνικό δεν έχουν βάση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήδη εξετάζονται κάποιοι προπονητές που έχουν προταθεί από το εξωτερικό, χωρίς ωστόσο, η εταιρεία να έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα