Παναθηναϊκός: Βαρύ το κλίμα μετά τον αποκλεισμό

Παναθηναϊκός: Βαρύ το κλίμα μετά τον αποκλεισμόtnalΠέμ, 03/04/2021 - 11:36

Η κακή εμφάνιση στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο αποκλεισμός με δεύτερη ήττα (2-1) έχουν φέρει “σύννεφα” στο Κορωπί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κλίμα στις τάξεις των “πράσινων” δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ενώ υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου της αναμέτρησης στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης”.

Τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των παικτών, ενδεικτικό του κακού κλίματος που υπάρχει στους “πράσινους”. Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και κυρίως του προπονητικού επιτελείου.

Μετά το τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια επικρατούσε σιωπή και προβληματισμός. Έντονα προβληματισμένη είναι και η διοίκηση της ομάδας, η οποία βλέπει πως το τελευταίο διάστημα η απόδοση των παικτών έχει πέσει σημαντικά, ενώ υπάρχουν και αρκετές αστοχίες από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Άπαντες στο “τριφύλλι” τονίζουν πως από εδώ και στο εξής όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Η κακή εμφάνιση στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο αποκλεισμός με δεύτερη ήττα (2-1) έχουν φέρει “σύννεφα” στο Κορωπί. Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 11:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα