Παναθηναϊκός Β΄ – ΑΕΚ Β΄: Πήρε το ντέρμπι και έκανε το “2 στα 2”

Η ΑΕΚ Β΄ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού Β΄στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες και με γκολ των Κοσίδη και Γιούση, πήρε τη δεύτερη

νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός Β΄ είχε ηττηθεί και την πρώτη αγωνιστική από την Κηφισιά και παραμένει χωρίς νίκη μετά από 2 αγωνιστικές.

Η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 18 με τον Ραντόνια να σουτάρει έξω από την περιοχή με τον Ξενόπουλο να μαζεύει τη μπάλα.

Στο 33΄λεπτό, ο Σχένκεφελντ που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έξι μήνες μετά τον τραυματισμό του, “πάγωσε” τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όταν βρέθηκε μόνος του στο έδαφος. Τελικά, ο Ολλανδός υπέστη διάστρεμμα στο άλλο πόδι, όχι στο τραυματισμένο και πλέον θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο πορτιέρε του Παναθηναϊκού δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ούτε στο 36΄σε κεφαλιά του Κορνέζου.

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος, ήρθε από τον Γέβτιτς στο 39΄. Ο Ελβετός δοκίμασε το πόδι του από μεγάλη απόσταση αναγκάζοντας τον Ξενόπουλο να παραχωρήσει το κόρνερ!

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση, έτρεξαν αρκετά όμως αυτό που έλλειπε ήταν το γκολ.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο των κινήσεων και στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 53΄ο Ραντόνια πλάσαρε χωρίς όμως να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η “Ένωση” έψαχνε το γκολ που ήρθε τελικά στο 70΄. Ο Μπακάκης έκανε την κούρσα από τα δεξιά και το γύρισμα την κατάλληλη στιγμή για τον Κοσίδη και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0!

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχασε μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα να πετύχει και δεύτερο γκολ!

Ο Μουστακόπουλος σούταρε από το ύψος της περιοχής με τον Ξενόπουλο να παραχωρεί κόρνερ!

Στο 91΄ο Ιατρούδης σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο 94΄! Μετά από λάθος κεφαλιά του Κορνέζου ο Ματσαδές πήρε την κεφαλιά όμως δεν σημάδεψε σωστά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Όλα έδειχναν πως το ματς θα τελείωνε 1-0. Η ΑΕΚ κέρδισε κόρνερ στο 96, που εκτέλεσε ο Μπακάκης με πάσα για τον Μουστακόπουλο αυτός βρήκε και πάλι τον Μπακάκη που έκανε σέντρα και ο Χρήστος Γιούσης με πλασέ νίκησε τον Ξενόπουλο για να διαμορφώσει το τελικό 2-0!

Παναθηναϊκός Β΄(Βονόρτας): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σχένκεφελντ(36΄Αντωνίου), Σιδεράς, Θεοχάρης(83 Ρόμπι), Μαρτίνης, Καρβούνης, Ηλιάδης(71΄Κούτσιας), Ενγκμπαγκοτό(83΄Τουρκοχωρίτης), Σέχου, Τσιριγώτης(82΄ Ματσαδές)

ΑΕΚ Β΄(Οφρυδόπουλος) : Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Ραντόνια(87΄Σταμούλης), Μπούσης (76΄Αρβανίτης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπάμπης(68΄Μουστακόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς, Γέβτιτς (76΄Γκαρσία), Κοσίδης (87΄Ιατρούδης), Γιούσης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)

Κηφισιά 6

. ΑΕΚ Β’ 6

Αιγάλεω 4

. Διαγόρας Ρόδου 4

. Λεβαδειακός 4

. Ρόδος 4

Καλλιθέα 3 -1αγ.

. Καραϊσκάκης 3

. Εργοτέλης 3

Χανιά 2Ηρόδοτος 1

. Αστέρας Βλαχιώτη 1

Καλαμάτα 0 -1αγ.

. Ζάκυνθος 0 -1αγ.

. ΟΦ Ιεράπετρας 0 -1αγ.

. Επισκοπή 0

. Παναθηναϊκός Β’ 0

Keywords
Τυχαία Θέματα