Παναθηναϊκός: Το μόνο "φάρμακο" η νίκη επί του ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Το μόνο "φάρμακο" η νίκη επί του ΠΑΟΚdstroumbΔευ, 03/08/2021 - 14:51

Στον Παναθηναϊκό καλούνται να πάρουν αποφάσεις για να ανατραπεί το κακό κλίμα και να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα. 

Πέρα από τις όποιες αποφάσεις όμως, οι ίδιοι οι παίκτες των πράσινων, θα πρέπει να βγάλουν στο γήπεδο ποδοσφαιρικό εγωισμό, κάτι που δεν έκαναν στα Γιάννινα για το Πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από τον ΠΑΣ. 

Τώρα όμως έρχεται ένα ακόμη ντέρμπι,

αυτή τη φορά με τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακός (2-1) και με την ΑΕΚ (1-1) έδειξε πως μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός. 

Εξάλλου γνωρίζουν πως στο ποδόσφαιρο το καλύτερο φάρμακο για τις "πληγές" είναι οι νίκες. 

Γνωρίζουν πως θα αντιμετωπίσουν μία επίσης πληγωμένη ομάδα που αναζητά το δικό της γιατρικό, όμως στον Παναθηναϊκό θέλουν να βάλουν τέλος στον εφιάλτη των  τελευταίων ματς, τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία (τρία χαμένα ματς με τον ΠΑΣ κι ένα με τον Παναιτωλικό, ισοπαλία με την ΑΕΚ) με νίκη επί του ΠΑΟΚ

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Πέρα από τις όποιες διοικητικές αποφάσεις, οι ίδιοι οι παίκτες των πράσινων, θα πρέπει να βγάλουν στο γήπεδο ποδοσφαιρικό εγωισμό, κάτι που δεν έκαναν στα Γιάννινα. Article publish on Δευ, 03/08/2021 - 14:51 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα