Παναθηναϊκός: Το κακό πρώτο ημίχρονο σε αρκετά ματς αποτυπώνεται στη βαθμολογία!

Στο πρώτο μέρος στην αναμέτρηση με τη Λαμία (22/11) στο Πανθεσσαλικό, το έργο που είδαμε από πλευράς Παναθηναϊκού το έχουμε δει πολλές φορές από το ξεκίνημα της σεζόν. Παιχνίδι δίχως ουσία και μυαλό, με παράλληλες πάσες, ένα ποδόσφαιρο που δεν αρέσει σε κανέναν. Αυτό το πρώτο 45λεπτο πρέπει να το δουν σε βίντεο πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές, ώστε να διορθώσουν σημαντικά λάθη, τα οποία δυστυχώς επαναλαμβάνουν σχεδόν σε κάθε ματς.

Λάθη,

τα οποία, δυστυχώς, αποτυπώνονται στον βαθμολογικό πίνακα. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι ποδοσφαιριστές δεν στερούνται από ταλέντο. Απλά αδικούν τον εαυτό τους. Γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν έβαλαν την μπάλα κάτω, είδαμε άλλο Παναθηναϊκό στην επανάληψη.
Αυτή η τεράστια διαφορά από το ένα ημίχρονο στο άλλο, ίσως να οφείλεται στις φωνές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ανάπαυλα και βέβαια στον Μαουρίτσιο, που με την κλάση του βοήθησε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Το τριφύλλι στο δεύτερο ημίχρονο άρεσε στον κόσμο. Επίσης βοήθησε σημαντικά ο Λούντγκβιστ, που έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει στα δύσκολα. Του έλειπαν βέβαια ματς και φάνηκε ξεκάθαρα στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά βρήκε ρυθμό απέδειξε ότι ξέρει μπάλα και μπορεί να προσφέρει πολλά.

Ο Σουηδός ίσως ήταν το μεγάλο κέρδος του Παναθηναϊκού στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, εκτός από το τρίποντο, και ας ελπίσουμε ότι ο τραυματισμός του θα είναι επιπόλαιος (υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα), γιατί ο Γιοβάνοβιτς χρειάζεται τον καλό Λούνγκτβιστ, ενώ και ο παίκτης θέλει παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής, ώστε να βρει ρυθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα