Παναθηναϊκός: Τι έγινε για πρώτη φορά επί Τερίμ

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Στο ντέρμπι της Τετάρτης, το «τριφύλλι», δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Φατίχ Τερίμ ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Από το ντεμπούτο του Τούρκου τεχνικού, στις 3 Ιανουαρίου, εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και για τα επόμενα 16 ματς της Stoiximan Super League,

ο Παναθηναϊκός σκόραρε τουλάχιστον από μία φορά, πετυχαίνοντας συνολικά 38 γκολ. Ωστόσο απέναντι στην ΑΕΚ έμεινε «άσφαιρος», έπειτα από 17 συνεχόμενα ματς που σκόραραν.

Πρώτη και μοναδική φορά έως χθες που είχε γίνει αυτό στο πρωτάθλημα, ήταν στις 26 Νοεμβρίου και την ήττα με 2-0 στην έδρα του Άρη, με προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός, έχει μείνει άλλη μία φορά χωρίς γκολ επί θητείας Τερίμ, στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου το ματς έλειξε ισόπαλο 0-0 και οι «πράσινοι» προκρίθηκαν στα πέναλτι.

Στον δραματικό δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» δεν σκόραραν στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά πέτυχαν γκολ στην παράταση με τον Λημνιό και πέρασαν επίσης στη «ρώσικη ρουλέτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα