Παναθηναϊκός: Τελειώνει την αναμονή για τον Μίχαϊλιουκ

Ο χρόνος αναμονής του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ουκρανού, Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ, ώστε να ολοκλήρωνε με εντυπωσιακό τρόπο τις μεταγραφικές κινήσεις τους, ύστερα από τις 11 έχει κάνει, εξαντλήθηκε. Ο παίκτης σε νέα επικοινωνία που έχει, επιβεβαίωσε την μη αλλαγή στάσης του, προτιμώντας να βρει ομάδα και συμβόλαιο στο ΝΒΑ, παρά να παίξει στην Euroleague

και στον Παναθηναϊκό.

Ο Μίχαϊλιουκ επανέλαβε τη θέληση του να μείνει στο ΝΒΑ και να βρεθεί ενδιαφερόμενη ομάδα γι’ αυτόν και έχει εστιάσει την προσοχή του στην ένταξη του στους Μάιαμι Χιτ, εφόσον πραγματοποιήσουν ανταλλαγές για την απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ. Σε αυτή την προοπτική και την παραχώρηση 2-3 παικτών για τον Λίλαερντ, θα δημιουργηθούν θέσεις για παίκτες με συμπληρωματικό ρόλο, όπως μπορεί να έχει ο Μίχαϊλιουκ.

Σημασία για τον Παναθηναϊκό, έχει η αρνητική απάντηση του Μίχαϊλιουκ και με τον ερχομό του Εργκίν Αταμάν στην Αθήνα, θα συζητηθεί το αν θα γίνει ή όχι δωδέκατη μεταγραφή και ποιοί θα είναι οι στόχοι με αρκετούς περιορισμούς διαθεσιμότητας, πλέον, στην αγορά .

Keywords
Τυχαία Θέματα