Παναθηναϊκός: Τεχνικός Διευθυντής + Γενικός Αρχηγός = Πιέρ Ντρεοσί

Παναθηναϊκός: Τεχνικός Διευθυντής + Γενικός Αρχηγός = Πιέρ Ντρεοσί ageorgiΚυρ, 12/27/2020 - 11:00

Αν και ο τίτλος του Γενικού Διευθυντή παραπέμπει σε δουλειά... γραφείου, ο πραγματικός ρόλος του Πιέρ Ντρεοσί είναι εντελώς διαφορετικός. Και αυτό γιατί ο Γάλλος πέρα από τα καθήκοντα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχει τον άτυπο ρόλο του τεχνικού διευθυντή, αλλά και αυτόν του γενικού αρχηγού.

Πλέον ο Ντρεοσί είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα του Παναθηναϊκού,

τις συζητήσεις για ανανεώσεις και αποχωρήσεις, ενώ έχει γίνει ξεκάθαρο από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι θα πρέπει να έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο και στα αποδυτήρια, λειτουργώντας ουσιαστικά σαν γενικός αρχηγός.

Άλλωστε ο Γάλλος είναι αυτός που ανέλαβε την υπόθεση των πρόσφατων πειθαρχικών παραπτωμάτων των Βιγιαφάνιες και Μακέντα, ενώ ενώπιον του θα απολογηθούν οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά τους στην Τούμπα.

Πολυσύνθετος ο ρόλος του έμπειρου Γάλλου ποδοσφαιράνθρωπου και τα πρώτα δείγματα... γραφής αναμένονται μέσα στο Γενάρη. Σε όλα τα "μέτωπα"!  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Αν και ο τίτλος του Γενικού Διευθυντή παραπέμπει σε δουλειά... γραφείου, ο πραγματικός ρόλος του Πιέρ Ντρεοσί είναι εντελώς διαφορετικός. Article publish on Κυρ, 12/27/2020 - 11:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα