Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος δίνει το παρών στο Κορωπί, παρακολουθώντας την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το καθοριστικό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μια μέρα πριν από το παιχνίδι που θεωρείται κομβικό για τη συνέχεια της διεκδίκησης του τίτλου, ο μεγαλομέτοχος θέλησε να δείξει έμπρακτα τη συμπαράστασή του στην ομάδα, ενισχύοντας το κλίμα συσπείρωσης ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης.

Η παρουσία

του στις προπονήσεις δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Αλαφούζος έχει επιλέξει αρκετές φορές τη φετινή σεζόν να βρίσκεται κοντά στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο, αποδεικνύοντας τη διάθεση μεγαλύτερης εμπλοκής στα εσωτερικά του συλλόγου — μια πρόθεση που είχε τονίσει και στην πρόσφατη συνέντευξη.

Χθες, μάλιστα, εμφανίστηκε και στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, κατά την επίσημη παρουσίαση των Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα και Στέφανου Κοτσόλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου έναν μήνα ήταν ο ίδιος που παρουσίασε τον Ράφα Μπενίτεθ, δείχνοντας πως βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο των εξελίξεων γύρω από την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα