Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία ενόψει Ντνίπρο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην απογευματινή προπόνηση ενδεχομένως να πειραματιστεί με τους παίκτες που πρόκειται να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα του αγώνα.

Ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στους οκτώ από τους ένδεκα και σύμφωνα με πληροφορίες, προβληματίζεται μόνο για τρεις θέσεις.

Με βάση αυτά που είδαμε στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο, θεωρείται βέβαιο ότι Μάγκνουσον και Σιένκεφελντ, θα είναι στο βασικό σχήμα στο κέντρο της άμυνας, όπως και ο Μπρινιόλι, κάτω από τα γκολπόστ.

Μικρό προβάδισμα για το αριστερό άκρο έχει ο Χουάνκαρ, από τον Μλαντένοβιτς,

ενώ 50-50 είναι το ποιός από τους Κώτσιρα – Βαγιαννίδη, θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Αυτές οι δυο θέσεις στις πτέρυγες στην άμυνα παίζονται, ενώ άλλη μία αυτή του τραυματία Τσέριν, διεκδικούν Τζόκαϊ και Κλεινχέϊσλερ στο χώρο του κέντρου, καθώς Τζούρισιτς και Πέρεθ θεωρούνται σίγουροι.

Στην επίθεση τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς την αριστερή πτέρυγα θα καλύψει ο Μπερνάρ, την δεξιά ο Παλάσιος και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Σπόραρ.

Μετρημένα κουκιά δηλαδή, καθώς ο Ιωαννίδης έχει χάσει προπονήσεις λόγω τραυματισμού και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Βέβαια στις τελευταίες προπονήσεις συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, που σημαίνει ότι αν χρειαστεί θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στην σημερινή, αλλά και την αυριανή προπόνηση, όπου ο Σέρβος κόουτς θα κάνει λεπτομερέστερη ανάλυση στους ποδοσφαιριστές για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού και θα δώσει έμφαση στην τακτική. 

Keywords
Τυχαία Θέματα