Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Πέρεθ που υπογράφει διετές (pic)

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναμενόταν την Δευτέρα στην Αθήνα και έτσι έγινε, με τον Ισπανό να προσγειώνεται στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” το απόγευμα της ίδιας ημέρας προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στους “πράσινους”.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος αναμένεται την Τρίτη να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και τα εργομετρικά τεστ και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά να υπογράψει το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο 32χρονος χαφ που θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή του “τριφυλλιού” μετά τον Γιάννη Κωτσιρα, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Το “αντίο” της Λεγκανές στον Πέρεθ

Τη μεταγραφή του Ρούμπεν Πέρεθ στον Παναθηναϊκό, εμμέσως επιβεβαίωσε και η Λεγκανές, η οποία με ανάρτησή της αποχαιρέτησε τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

“Λεγκανές και Ρούμπεν Πέρεθ χωρίζουν τα μονοπάτια τους. Μετά από πέντε σεζόν στα “αγγούρια” με το Νο 21 τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στην ομάδα” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της Λεγκανές.

El C.D. Leganés y Rubén Pérez separan sus caminos. Tras cinco temporadas vistiendo de blanquiazul, el 2⃣1⃣ pepinero no continuará en Butarque el próximo año. #GraciasRubén pic.twitter.com/TpuAD1O0nb

— C.D. Leganés (@CDLeganes) July 12, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα