Παναθηναϊκός: Σιδεράς 2025!

Ο Γιώργος Σιδεράς ήταν η αποκάλυψη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και ήδη θα είχε πάρει ευκαιρίες και με την πρώτη ομάδα αν δεν είχε τραυματιστεί στην έναρξη της σεζόν.

Η διοίκηση της ομάδας εκτιμώντας την προοπτική του νεαρού στόπερ αποφάσισε άμεσα να του προσφέρει νέο συμβόλαιο επεκτείνοντας το πρώτο επαγγελματικό που υπέγραψε τον περασμένο Ιούλιο μέχρι το 2025.

Θυμηθείτε εδώ το story του ελπιδοφόρου αμυντικού όπως το είχε αναδείξει το novasports.gr


Η

ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Σιδερά. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2025.

Ο Γιώργος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018, ενώ τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 19χρονος αμυντικός εντάχθηκε το καλοκαίρι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ενώ έχει καταγράψει ήδη δύο συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό Β.

Οι δηλώσεις του Σιδερά μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την επέκταση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό, όσο και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν στο σύλλογο. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και προσπάθεια προκειμένου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη», είπε ο Γιώργος Σιδεράς μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα