Παναθηναϊκός: Σε μια βδομάδα παίζεται όλη η χρονιά

Σίγουρα υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά, λόγω των πολλών τραυματισμών, αλλά σε μια δύσκολη σεζόν αυτά συμβαίνουν.

Χθες η αμυντική γραμμή ήταν προβληματική, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να δημιουργεί συνέχεια επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία των Πράσινων. Αλλά και στη μεσαία γραμμή η μπάλα δεν κυκλοφορούσε σωστά, ενώ τα μαρκαρίσματα δεν έβγαιναν.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα της Αθήνας δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη με τον τρόπο που έπαιζε από το πρώτο μέχρι

και το τελευταίο λεπτό. Ίσως, έκανε το χειρότερο παιχνίδι της από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Φατίχ Τερίμ. Ο τελευταίος θα πρέπει να βρει γρήγορα τι φταίει διότι η χρονιά κινδυνεύει να χαθεί.

Ακολουθεί η δύσκολη ρεβάνς με τον Ατρόμητο την Τετάρτη, για το κύπελλο και το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο την Κυριακή. Χρόνος δεν υπάρχει αρκετός και τα προβλήματα αντί να μειώνονται μεγαλώνουν, καθώς χθες τραυματίστηκε ο Βαγιαννίδης, ενώ ο Ιωαννίδης έπαθε υποτροπή.

Η απουσία του τελευταίου δημιουργεί αξεπέραστο πρόβλημα γιατί είναι ότι καλύτερο διαθέτει ο Παναθηναϊκός στην επίθεση. Να θυμίσουμε ότι ο Σπόραρ είναι νοκ άουτ, που σημαίνει ότι ο μοναδικός υγιής σέντερ φορ αυτή τη στιγμή είναι ο Γερεμέγιεφ, ο οποίος χθες στην Τούμπα δεν ακούμπησε την μπάλα.

Ίσως, ο Τούρκος προπονητής θα πρέπει να επανεξετάσει κάποια πράγματα. Για παράδειγμα, ο Σένκεφελντ, με τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά του, ήταν ο βασικός και αναντικατάστατος στόπερ τα τελευταία χρόνια και ξαφνικά έμεινε εκτός, για να πάρει τη θέση του ο Ούγκο, ο οποίος δείχνει ανέτοιμος και μάλλον χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Αλλά και κάτω από τα γκολπόστ με μια μόνο προπόνηση έπαιξε ο Ντραγκόφσκι λες και η ομάδα είχε ανάγκη από βασικό γκολκίπερ.

Όλα αυτά θα πρέπει να τα μελετήσει γρήγορα και με καθαρό μυαλό ο Φατίχ Τερίμ, γιατί χρόνος δεν είναι σύμμαχος και ο Φλεβάρης είναι ίσως ο πιο κρίσιμος μήνας της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα