Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση στην Τρίπολη, με τον κόσμο στο πλευρό του

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Στην Τρίπολη το έργο τους δεν αναμένεται να είναι εύκολο, καθώς πρόκειται για μία πολύ αφιλόξενη έδρα, ένα γήπεδο στο οποίο έφυγαν νικητές τελευταία φορά το 2017. Από τότε το «τριφύλλι» θα βρίσκει πάντα… σκούρα στην Αρκαδία, μετρώντας τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Όσον αφορά τον Αστέρα, προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί του

Βόλου και φιλοδοξεί να πανηγυρίσει το δεύτερο εντός έδρας «τρίποντο» της σεζόν.

Το θετικό για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πως θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της, αφού η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης διέθεσε σχεδόν 1.500 εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, ενώ χρειάστηκε να ανακληθεί και η αρχική απόφαση Αστυνομίας και Υπουργείου για απαγόρευση μετακίνησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος στερείται τις υπηρεσίες των Μάγκνουσον, Αϊτόρ και Βαγιαννίδη, αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα με διαδοχικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάτι αντίστοιχο δεν αναμένεται να συμβεί από πλευράς Αστέρα και Μίλαν Ράσταβατς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Ψάχνει, Τρίπολη,panathinaikos, psachnei, tripoli