Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Μπάγερν

Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη ΜπάγερνosinteliΠαρ, 11/27/2020 - 09:43

Ύστερα από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη φορμαρισμένη Μπάγερν Μονάχου (21:00, Novasports1HD) και φιλοδοξεί να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί.

Οι "πράσινοι"

προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες στην Euroleague, αποτελέσματα που τους έχουν φέρει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το στοιχείο, ωστόσο, που προβλημάτισε περισσότερο τον Γιώργο Βόβορα ήταν η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στα δύο τελευταία ματς στην Ισπανία.

Μπροστά του ο Παναθηναϊκός δεν έχει εύκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει την φετινή έκπληξη της διοργάνωσης. Η Μπάγερν Μονάχου παίζει εκπληκτικό μπάσκετ, έχει κερδίσει μεταξύ άλλων Μακάμπι, Ολυμπιακό και Εφές και με ρεκόρ 7-3 "συγκατοικεί" στη δεύτερη θέση μαζί με την ΤΣΣΚΑ.

"Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τη Μπάγερν που πραγματικά είναι ομάδα του προπονητή. Έχει περάσει ακριβώς τη φιλοσοφία του. Οι παίκτες έχουν αφήσει το "εγώ" και παίζουν για το "εμείς" και έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση. Γνωρίζουμε ότι έχουν πολύ καλό ρυθμό και ότι εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε", δήλωσε μεταξύ άλλων για τη γερμανική ομάδα ο Γιώργος Βόβορας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκους Φόστερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Νιχάντ Ντζέντοβιτς, ο οποίος είχε απουσιάσει και από το ματς με την ΤΣΣΚΑ.
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Bayern Munich - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ύστερα από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη φορμαρισμένη Μπάγερν Μονάχου (21:00, Novasports1HD) και φιλοδοξεί να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί.

Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 09:43 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα