Παναθηναϊκός: Πρώτη νίκη σε φιλικό, 3-2 την Λαμία

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 την Λαμία σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Απόστολος Νικολαϊδης».


Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» έκαναν σεφτέ στα θετικά αποτελέσματα στα φιλικά τους παιχνίδια.

Άρεσε ο Βιτάλ, εξαρετικός ήταν ο Χουάνκαρ, για τον Παναθηναϊκό που είχε μεταπτώσεις στην απόδοση του κι έδειξε αρκετά προβλήματα στην άμυνα.


Οι «πράσινοι» άνοιξαν

το σκορ στο 31’ με κεφαλιά του Μαουρίσιο μετά από κόρνερ του Λούντκβιστ.


Η Λαμία όμως ισοφάρισε στο αμέσως επόμενο λεπτό με σουτ του Ορτέγκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.


Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα όταν σε αντεπίθεση μετά από σέντρα του Σαραμαντά ο Βλαχομήτρος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 86’ όταν μετά από πάσα του Βιγιαφάνες, ο Μπουζούκης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη στο 90’ όταν ο Αϊτόρ έβγαλε μπαλιά «τρύπα» στον Χουάνκαρ, εκείνος σέντραρε και ο επερχόμενος Καρλίτος με σουτ έγραψε το τελικό 3-2.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Σάντσες(61᾽ Κότσιρας), Σάρλια, Χατζηθεοδωρίδης(61᾽ Χουάνκαρ), Πούγγουρας(61᾽Βέλεθ), Μαουρίσιο, Πέρεθ(74᾽ Αθανασακόπουλος), Αϊτόρ, Βιτάλ(61᾽Βιγιαφάνιες), Λούντκιβστ(70᾽Μπουζούκης), Μακέντα(70᾽ Καρλίτος)

Λαμία: Σαράνοφ, Σκόνδρας(62᾽Μαζουλουξής), Αντέτζο(62᾽Βύντρα), Ορτέγκα(56᾽ Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Νούνες, Γκέντζογλου(36᾽ Τιρόνε), Καραμάνος, Ελευθεριάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα