Παναθηναϊκός: Πέφτουν κορμιά στην Αυστρία (pics)

Οι εναλλαγές στις προπονητικές μονάδες από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι καθημερινές και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να διατηρεί τους παίκτες του σε υψηλά στάνταρ διάθεσης. Εκείνοι το βγάζουν αυτό στο γήπεδο κάτι που συνέβη και στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης όπου έπεσαν κορμιά.

Ο Σέρβος τεχνικός χώρισε τους παίκτες σου σε τέσσερις ομάδαες των έξι παικττών και έπαιξαν ένα τουρνουά σε μικρό χώρο θέλοντας να διδάξει το γρήγορο και απλό παιχνίδι που είναι και το δύσκολο στο σημερινό ποδόσφαιρο. Έκανε συνεχείς παρατηρήσεις στους παίκτες του, ζητούσε σωστές πάσες και ακρίβεια στα τελειώματα.

Οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν πλήρως και έβγαλαν πολύ πάθος στην προπόνηση σε βαθμό που χαροποίησε ιδιαίτερα τον έμπειρο τεχνικό. Για την ιστορία να πούμε ότι νικήτρια του τουρνουά ήταν η “μπλε” ομάδα η οποία αποτελείτο κυρίως από νέους ποδοσφαιριστές.

Το τέρμα μοιράστηκαν οι Ξενόπουλος και Χριστογεώργος, ενώ μέσα έπαιξαν οι Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Ιβαννίδης και Φρόκου. Στο δεύτερο μισό ο Ηλιάδης πήρε τη θέση του Χουάνκαρ.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)



Keywords
Τυχαία Θέματα